Cari Blog Ini

Jumaat, Februari 28, 2003moltress spm 2002 moltress spm 2002 moltress spm 2002 moltress spm 2002
Al-hamdulliah,,,,, akhirnya berjaya juga aku melepasi tahap tertinggi dalam sekolah menengah iaitu SPM. Sebelum ini aku merasa begitu getir kerana almaklum peperiksaan inilah yang akan menentukan masa depan aku untuk menyambung plajaran ke peringkat yang lebih tinggi.Walauapapun result aku takle sebaik/secemerlang dengan kawan aku yang lain. Congratulation lah kat kengkawan.Usaha dan tawakal Allah juga yang menentukan.

Ni aku nak citer skit masa aku amik result.
8.00 am -- Waktu ni aku kat umah sebab pagi ini aku ade test kereta ngan motor. masa ni aku agak cuak sebab aku terpaksa menghadapi 2 ujian penting dalam idup aku.Dan aku gak akan mengambil result SPM yang telah aku baja selama ini.

11.30 am -- hehehe lulus beb dua- dua. Aku tau ini hanyalah permulaan sebab result SPM aku belum tentu lagi.

1.30 pm -- aku pergi sekolah .

3.15 pm -- Aku nampak pikre dalam perjalanan balik kerumah.Dia naik keta bapak dia.Sampai je sekolah budak form 5 2002 dah tak kelihatan, tapi aku nampak waja JGL seperti aku mengenali sape punya waja itu. Aku terus naik ke pejabat amik result.Sampai sana masuk pintu pejabat dan aku jumpa kerani .Dia bagi aku result dan aku terus menatap kepingan slip result SPM. Al-Hamdulilah . Keputusan yang tak dijangka pun ade. Walau apepun aku bersyukur kehadrat ilahi atas rahmat yang telah diberikannya.

3.30 pm -- Aku turun dari pejabat dan aku lihat waja tadi itu seperti melambai-melambai aku.(Ouuhh Amin,, Zul . Ade lagi korang kat sini. Aku ingat aku sorang je .) borak -borak hahaha gelak, tahniah , (sambil dikerumuni bebudak form 2 &3 tahun 2003. ) Rupanya Eda ngan Chek Arr serta suzane pun ade.

4.00 pm -- Amin bawak Waja sampai melaka anto chek Arr (makwe ) ke rumah. Aku amik boang JPA dan aku balik umah sambil berangan nak kerja amik kos aper.

--moltress

Tiada ulasan: